Lullaby : I WILL FALL FOR A BOY WHO WILL...

My Picture

I'm short girl who has short hair and glasses. I'm fourteen going on fifteen years old. I live at small city in Indonesia. I love reading, eating, and ice cream. Leave a greeting in my chat box. Simple, unique, and weird.

More about me»


Judulnya sih agak ciri-ciri anak yang suka galau gitu ya. Tapi, bukan itu kok intinya. Aku nemu sesuatu yang bikin aku tertarik nih... Jadi waktu aku nyari-nyari gambar di Google, aku nemu tentang ini. Isinya menarik minatku. Well, cek it dot..!!

I WILL FALL FOR A BOY WHO WILL...
  • Stand out in the rain with me (well, yang ini sih aku rada gak suka, ngapain juga ujan-ujan gitu berduaan. Kan gak enak banget nanti kalau masuk angin barengan. Yang ngerawat siapa coba? #GJ)
  • Cook with me or for me (Bagaimana pun juga itu adalah tindakan yang manis bagi seorang pria)
  • Let me sing along to the radio (Ini pasti pasangannya sabar banget, mau dengerin suara sumbangku)
  • Keep surprising me (Aku suka sekali kejutan..!!)
  • Watch movie with me on a lazy days (It's my true hobbies)
  • Remember the little things (Ciri-ciri cowok perhatian idaman setiap wanita)
  • Help me face my fears (It what's a gentleman always do)
  • Start play-fights with me - with water, or pillow, or food, or anything.
  • Write me post - it love letters (Walaupun jaman udah era baru)
  • Always say what's on his mind
  • Let me wear his clothes
  • Shut me up with kisses
  • Call me thing like darling, not babe
  • Hug me and say, "no, you're not", when i say i'm fine
  • treat me, sometimes, like a child
  • treat me, sometimes, as an adult
  • love me back
0 komentar:

Don't get close to me, but do not go far away.

FemInd Bloggers

Chat With Me

Search This Blog

Loading...

Follow Me